Среќно детство и родителство во новата 2019 година

Благодарни сме на довербата, што за ова кратко време ни ја поклонивте, за која ви ветуваме нема да ја изневериме.

Драги наши читатели, поддржувачи, соработници… Сите кои од првиот ден сте со Pedijatar.mk, нека ви е среќна, весела и бериќетна новата 2019 година. Благодарни сме на довербата, што за ова кратко време ни ја поклонивте, за која ви ветуваме нема да ја изневериме. Ќе се трудиме и во иднина да ви бидеме на услуга, како сервис на лекарите, професионалците и сите оние кои ги сакаат децата и се грижат за нив.

Среќна Нова година.