„ЖАН МИТРЕВ ЛАБС“ НА НОВА ЛОКАЦИЈА: Отворени нови и современи специјалистички лаборатории во Скопје Север

Во лабораториите се достапни широк спектар на анализи од областа на биохемијата, молекуларната биологија, микробиологијата и трансфузиологијата

Во лабораториите се применуваат највисоките стандарди од аспект на професионалност и квалитет, по кои е препознатлив брендот „Жан Митрев“

Со цел приближување на лабораториските услугите до потенцијалните клиенти, почнувајќи од 16 мај, официјално започнаа со работа лабораториите под брендот „Жан Митрев Лабс“.

Во овие нови и современи специјалистички лаборатории достапни се бројни услуги со широк спектар на анализи од областа на: биохемијата, молекуларната биологија, микробиологијата и трансфузиологијата. Во лабораториите се применуваат највисоките стандарди од аспект на професионалност и квалитет, по кои е препознатлив брендот „Жан Митрев“.

Лабораториите се лоцирани во Скопје Север, поточно во објектот на „Viva Fresh Store“, веднаш спроти „Point Retail Park“ и располагаат со обезбедени паркинг места. Работното време е секој работен ден од 07,30 до 15 часот. Повеќе информации се достапни на интернет страницата www.zml.mk.

Закажувањето може да се направи со повик на телефонот +389 2 2650 103 или на е-mail на info@zml.mk. Тимот искусни лаборанти е подготвен и веќе ги пречекува првите пациенти!