Клиниката „Жан Митрев“ додели 80 ваучери за бесплатни педијатриски прегледи за новороденчиња од општина Центар

Ова е третпат годинава како се доделуваат ваучери за бесплатни прегледи за семејствата од оваа општина кои годинава добиле дете - досега се поделени вкупно 300 ваучери

Со ваквата грижа клиниката „Жан Митрев“ придонесува за безгрижен и здрав развој на новороденчињата и ги советува родителите за понатамошниот правилен развој

Клиниката „Жан Митрев“ додели уште 80 ваучери за бесплатни педијатриски прегледи на новороденчиња од општина Центар. Ова е третпат годинава како се доделуваат ваучери за бесплатни прегледи за семејствата од оваа општина кои годинава добиле дете и досега се поделени вкупно 300 ваучери.

Доделувањето на ваучерите е согласно меморандумот за соработка што клиниката го има потпишано со општина Центар и е традиционална активност која се одвива веќе пет години по ред.

Ваучерот може да се искористи во следните три месеци од доделувањето

Со ваквата грижа клиниката „Жан Митрев“ придонесува за безгрижен и здрав развој на новороденчињата и ги советува родителите за понатамошниот правилен развој.

Ваучерот може да се искористи во следните три месеци од доделувањето. Педијатрите на клиника „Жан Митрев“ ги очекуваат родителите да закажат преглед за своето бебе на телефонскиот број 02 3091 484.