Емотивни фотографии од породување: Првиот поглед помеѓу родителите и бебето

Австралиските фотографи Ривер Бенет и Бел Пангбурн се здружиле во проектот 'The First Hello' за да го документираат еден од најубавите случувања во животот на секој родител: првата средба со бебето.

Прв поглед, прв допир, прв плач. Погледнете галерија од прекрасни фотографии.

Животот на родителите е преполн со први почетоци, но кој момент може да биде толку возбудлив како моментот кога за прв пат ќе се видите со своето дете? Детето кое сте го чекале девет месеци, лицето кое сте си го замислувала како ќе изгледа…

Австралиските фотографи Ривер Бенет и Бел Пангбурн се здружиле во проектот ‘The First Hello’ за да го документираат еден од најубавите случувања во животот на секој родител: првата средба со бебето.