Лузните од царскиот рез никогаш не се исти: 5 извонредни фотографии

Повеќето од нас можат приближно да имаат претстава како изгледа царскиот рез. Знаеме каде се прави резот. Знаеме дека бебето се вади надвор. Дека стомакот потоа се шие и дека мајката потоа има бебе.

Ова се прекрасни фотографии на жени кои се породиле со царски рез и така покажале како начинот на кој се породуваш не е ниту приближно важен како факт дека на свет си го донела тоа мало прекрасно човече.

Повеќето од нас можат приближно да имаат претстава како изгледа царскиот рез. Знаеме каде се прави резот. Знаеме дека бебето се вади надвор. Дека стомакот потоа се шие и дека мајката потоа има бебе. Сето ова го знаеме и всушност можеме сликовно да си го доловиме, но фотографиите објавени на интернет нудат можност да ѕирнеме во тој свет и навистина да видиме како изгледаат лузните по царскиот рез.