Симона Ташева: КОРОНАВИРУС ИЗОЛАЦИЈА – „Не лути се човече“, „Замрзнато столче“, „Брза географија“… Што да правите со вашето дете дома

Препораките се да останеме во своите домови како би се спречило ширењето на коронавирусот. Да не бидеме себични и да покажиме дека сме совесни. Доколку ви требаат идеи и предлози како да го поминете времето со децата, а во истовремено и да се забавувате, ви даваме неколку предлози што да правите со вашето дете додека сте дома во самоизолација

Претворете го времето минато дома со најмалите во забава. Во продолжение неколку предлози: Симона Ташева, апсолвент на специјална едукација и рехабилитација
ПИШУВА:
Симона Ташева
апс
олвент на специјална едукација и рехабилитација

Градинките и училиштата подолг период се затворени, децата се постојано дома со своите родители. Деновите се препорачува да се остане во своите домови како би се спречило ширењето на коронавирусот. Да не бидеме себични и да покажиме дека сме совесни. Доколку ви требаат идеи и предлози ако да го поминете времето со децата, а во исто време и да се забавувате, ви даваме неколку предлози што да правите со вашето дете дома во самоизолација.